tannvis
 
CardCard
 
Du er her:Forside-Om oss

Om oss

Behandling av de vanlige tannsykdommene som karies (hull i tennene) og tannkjøttbetennelse dreier seg om behandling av bakterieinfeksjon. Både for å forebygge og behandle tannsykdommene er egeninnsats i form av gode rutiner ved tannpuss, i tillegg til kostholds og fluorvaner helt avgjørende.

Nettstedet Tannvis.no har som ambisjon om å gi informasjon, råd og veiledning samt tilgang på tannbørster og tannpleiemidler til våre pasienter, og andre som ønsker mer kunnskap om tenner og tannhelse. Tannvis.no ønsker å gi informasjon om forebygging av tannsykdommer og ulike behandlinger, og om hvordan du kan oppnå best mulig tannhelse etter gjennomgått behandling.  

Nettstedet Tannvis.no eies og drives av tannlegevirksomheten Tannlege MK AS, og eies av Morten Klepp som er spesialist i periodonti. Morten Klepp mottar henvisninger fra andre tannleger for behandling og rehabilitering som følge av sykdommene periodontitt og peri-implantitt. Tannlegepraksis Tannlege MK AS er en del av Sola Tannlegesenter i Rogaland.
Copyright 2014 Tannvis ved Tannlege MK AS (Mva. 918 335 684) - E-post: solakrossen@colosseum.no Nettsiden er utviklet av: A2N Digitalbyrå
 
 
Dine Logo