tannvis
 
CardCard
 
Du er her:Forside-Nettbutikk-Tannbørster

Tannbørster

Hvis tannbørsten er for hard og du ikke bruker riktig børsteteknikk kan tannkjøttet ditt blir skadet når du pusser tennene. Bruk derfor en myk tannbørste. Tannbørstene vi tilbyr i nettbutikken og på tannklinikken på Sola er av merkene GUM og TEPE. I tillegg til vanlige tannbørster tilbyr vi spesialbørster, som for eksempel benyttes etter kirurgi i munnhulen, når man i en periode må vise ekstra skånsomhet ved rengjøring av tenner og tannkjøtt.


TePe Supreme Tannbørste
Tannbørsten TePe Supreme har børstestrå i to nivåer for å komme bedre til både på og mellom tennene. Tannbørsten har et stødig skaft med tommelgrep. Halsen kan bøyes uten oppvarming.
Produktnr. 352100
 
Pris
23,00
 
 
TePe Special Care
Tannbørsten TePe Special Care anbefales for følsomme tannhalser, ekstrem munntørrhet, etter kirurgisk behandling og etter strålebehandling.
Produktnr. 140268
 
Pris
28,00
 
 
TePe Gentle Care
Tannbørsten TePe Gentle Care anbefales for samme kundegruppe som Special Care, men er tilpasset de som ikke har fullt så stort behov. Anbefales etter oralkirurgi, som steg 2 etter Special Care for en gradvis overgang til en vanlig tannbørste. Brukes også ved følsomme tannhalser, betent tannkjøtt, munntørrhet eller etter bleking.
Produktnr. 140232
 
Pris
28,00
 
 
TePe Implant Care
TePe Implant Care er en spesialbørste for rengjøring på implantat, kroner og broer.
Produktnr. 140002
 
Pris
36,00
 
 
GUM Tannbørste Sensitiv 509
Dette er en ekstra myk tannbørste, som gjør det skånsomt rent. Spesielt utviklet til personer med følsomt tannkjøtt og følsomme tannhalser samt de som pusser altfor hardt på tenner og tannkjøtt.
Produktnr. 509MB
 
Pris
23,00
 
 
Oral-B Børstehoder Sensitive Clean
Oral-B Sensitive Clean børstehoder for oppladbar el-tannbørste gir en skånsom børsteopplevelse som er ideell for følsomme tenner og tannkjøtt.
Produktnr. 849803
 
Pris
120,00
 
 
Copyright 2014 Tannvis ved Tannlege MK AS (Mva. 918 335 684) - E-post: solakrossen@colosseum.no Nettsiden er utviklet av: A2N Digitalbyrå
 
 
Dine Logo